Turun opettajankoulutuslaitoksen yksikön Kuvataidekasvatuksen sivuaineen (25 op) ryhmäblogi.

Kuvataide on perusopetuksen kaikille yhteinen oppiaine ja sitä opettaa vuosiluokilla 1-6 luokanopettaja. Lähtökohtana on koko visuaalinen kulttuuri, jonka keskellä me kaikki elämme: kuvataide, visuaalinen media ja ympäristö.

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kuvataidekasvatuksen sivuaineen kevätnäyttely 2014

Tervetuloa Turun OKL:n kuvataidekasvatuksen sivuaineopiskelijoiden kevätnäyttelyn avajaisiin torstaina 24.4. klo 17 Educariumin aulaan!


Kevät etenee huumaavasti. Educarium kylpee valossa. Oletko huomannut, että välillä portaikon lasikaiteet hajottavat valon ja pikkuruisia spektrejä ilmestyy rappusiin?

Kuvataidekasvatuksen sivuaineen kevätnäyttelyn teemana on tänä vuonna valon hajoaminen väreiksi. Väristä toiseen kulkiessaan näyttelyvieras pääsee tutustumaan lukuvuoden aikana valmistuneisiin töihin, jotka on sijoitettu väriteemoittain opiskelijoiden rakentamiin paviljonkeihin.

Näyttely avataan juhlallisesti ensi torstaina. Avajaisten ohjelmaan sisältyy puheita, maljojen nosto ja cocktailpalojen maistelu, värikäs ja hurmaava performanssi sekä lyhytelokuvanäytös, jossa esitetään talvella tehdyt korkeatasoiset ja kehutut opiskelijatyö-lyhytelokuvat. Musiikkikasvatuksen sivuaineopiskelijat säestävät ohjelmanumeroita. Ohjelmaosuuden jälkeen näyttely avautuu yleisön kierrettäväksi. Avajaisvierailla on oiva mahdollisuus kysellä taiteilijoilta heidän töistään ja sivuainevuoden kulusta.

Avajaisten jälkeen taiteesta saa nauttia Educariumin aulassa ja käytävillä vielä pitkään, sillä näyttely on avoinna 12.5. saakka.

MITÄ: Valo hajoaa – Kuvataidekasvatuksen sivuaineen kevätnäyttely 2014
MILLOIN: Avajaiset Educariumin aulassa torstaina 24.4. klo 17
KUIMPAL: Vapaa pääsy
MIKSI: Taide.
 
Kutsumme ilolla sinut ja toverisi aistimaan värikkään taidekokemuksen.

Terveisin,
Kuvataidekasvatuksen sivuaineopiskelijat vm. 2013-14


Ps. Näyttely on tulossa myös Facebookiin, joten seuraa syötettäsi.

Ei kommentteja: